字音字形 文字遊戲 快打高手 英語字彙 兒童讀經 加入會員!

英文打字測驗

佈題中,請等待本畫面消失後再做答!
  本篇文章共 237 字元,含標點符號,不含空白及換行字元。小叮嚀:按兩下 就可以送出暫存區中的文字喔!

An elementary school teacher sends this note to all parents on the first day of school.
"If you promise not to believe everything your child says happens at school, I will promise not to believe everything your child says happens at home.

小叮嚀:按兩下 Enter 就可以送出暫存區中的文字喔!
正確字/每分鐘